گزارش ارزیابی به زبان انگلیسی مهاجرت به کانادا و استرالیا

 

کشور استرالیا به دلیل شرایط مساعد، انگلیسی زبان بودن، اقتصاد قوی و فرهنگ مهاجر پذیر یکی از قطب های جذب مهاجر است. استرالیا نیز مانند بسیاری از کشور‌های جهان روش‌های متفاوتی را برای جذب مهاجر در نظر گرفته است. اما به اعتبار سخن بسیاری از کارشناسان دریافت ویزای استرالیا بسیار دشوار است به همین دلیل برای اخذ اقامت باید به نوع ویزای درخواستی و همچنین مدارکی و مستداتی که پلیش مهاجرت استرالیا دریافت می‌کند توجه خاصی نمود. در این یادداشت به روش های مهاجرت به استرالیا می‌پردازیم و بخشی از خدمات کارشناسان رسمی دادگستری در خصوص مهاجرت را تشریح خواهیم نمود.

از روش های مهاجرت به استرالیا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1_ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و کار آفرینی:

این روش یکی از ساده ترین راه ها برای مهاجرت به استرالیا است. در این روش سرمایه گذار باید یک ویزای اقامت چهار ساله دریافت کند که تحت عنوان "ویزای 188" استرالیا شناخته میشود. برای اخذ این ویزا دارا باید واجد شرایط زیر باشید:

_سن کمتر از 55 سال باشد.

_اموال منقول و غیر منتقول شما به میزان 800000 دلار استرالیا باشد.

با داشتن این شرایط شما میتوانید برای اخذ ویزا اقدام کنید و مدارک مربوط مانند: قیمت گذاری املاک، طرح کسب و کار و قیمت گذاری املاک را ارسال کنید، و پس از ورود به استرالیا برای راه اندازی یک کسب و کار یا ثبت شرکت اقدام کنید.

با داشتن شرایطی همچون دو سال فعالیت کسب و کار، سرمایه گذاری 200000 دلار استرالیا در کسب و کار و یا حداقل 300000 دلار گردش مالی سالیانه برای خود و همه اعضای خانواده اقامت دائم را اخذ کنید.

2_ مهاجرت از طریق تخصص و مهارت:

استرالیا دارای اقتصادی قوی و در حال رشد است و اگر تخصص و مهارت خاصی دارید می‌توانید برای اخذ ویزا از این کشور اقدام کنید. شرایط مهاجرت به استرالیا را در هریک از این ویزا‌ها بررسی خواهیم نمود.

اگر در این کشور کارفرمایی میتواند اسپانسر شما شود، میتوانید از طریق ویزای 186 استرالیا برای مهاجرت اقدام کنید.

اگر تخصصتان به نحوی است که می‌توانید به شکل مستقل و بدون نیاز به اسپانسر امتیاز 65 را کسب و از ویزای 189 استفاده کنید. امتیاز 65 از طریق مواردی همچون سن، تحصیلات، سابقه کاری و میزان تسلط به زبان انگلیسی کسب می‌شود.

با داشتن اسپانسر ایالاتی از یکی از ایالت های استرالیا 5 امتیاز را به راحتی به دست می آورید و از ویزای 190 استرالیا استفاده می‌کنید‌.

اگر یک ایالت کم جمعیت اسپانسرتان شود 10 امتیاز به راحتی به شما تعلق میگیرد و از آنجایی که سیاست استراليا تمرکز زدایی از شهر های بزرگ است، متقاضیان این ایالت های کم جمعیت شانس بیشتری برای دریافت ویزا دارند، و میتوانند از ویزای 489 و 187 استفاده کنند .

اگر فارغ التحصیل رشته های فنی و مهندسی دانشگاه امیر کبیر یا تهران هستید با استفاده از ویزای 476 استرالیا در این کشور به مدت 18 ماه می‌توانید زندگی و در زمینه تخصصتان کار کنید، و بعد از دریافت امتیاز لازم از طریق انواع ویزا های ماری اقدام به اخذ اقامت دائم استرالیا کنید ‌.

3_ مهاجرت از طریق خانواده:

اخذ اقامت استرالیا از خانواده به سه طریق انجام می‌شود:

الف) اگر خودتان اقامت دائم استرالیا را داشته باشید، فرزندتان میتواند از طریق  ویزای فرزند به استرالیا مهاجرت کند.

ب) در صورتی که اقامت دائم استرالیا دارید به راحتی می‌توانید اقدام به دریافت اقامت برای فرزندانتان کنید

پ) اگر همسر یا نامزد شما استرالیایی است و یا اقامت دائم استرالیا را دارد میتوانید برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای ازدواج و یا نامزدی استفاده کنید، که در این صورت ابتدا یک ویزای اقامت موقت برای شما صادر میشود که اعتبار آن دو سال برای ویزای ازدواج و نه ماه برای ویزای نامردی میباشد.

4_ مهاجرت از طریق ویزای بازنشستگی:

افراد بازنشسته که از تمکن مالی برخوردا هستند می‌توانند استرالیا را به عنوان مقصد جذاب گردشگری انتخاب کنند. شما باید ثابت کنید که از وضعیت مالی مطلوبی برخوردار هستید، بیش از 55 سال سن دارید و فقط باید به همسرتان وابستگی داشته باشید. این ویزا موقتی است اما امکان تمدید آن وجود دارد. در حال حاظر این ویزا به برخی از کشور ها از جمله از ایران تعلق نمیگیرد‌.

5_ مهاجرت از طریق تحصیل:

از پنجاه دانشگاه برتر دنیا، پنج دانشگاه آن در استرالیا قرار دارد و این کشور سومین مقصد جذب تحصیلی در دنیا است. اقامت ویزای تحصیلی استرالیا موقت است و تنها تا پایان دوران تحصیل اعتبار دارد. برای اخذ این ویزا قبل از شروع سال تحصیلی باید اقدام کنید، و در یکی از دانشگاه های این کشور پذیرش داشته باشید. پس از اتمام تحصیلات میتوانید در رشته تخصصیتان کار پیدا کنید و از این طریق برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و آشنایی کامل با مراحل دریافت هر کدام از این ویزا ها در کشور استرالیا پیشنهاد میکنم از کارشناسان رسمی دادگستری استفاده نمائید.

 

ارائه گزارش کارشناسی در خصوص :

* ) ارزیابی و کارشناسی زمین ، ساختمان ، آپارتمان ، اراضی ، ابنیه ، مصالح ساختمانی توسط کارشناس رسمی دادگستری در کلیه استانها و معرفی کارشناس رسمی سایر رشته های مورد نیاز مقیم هر استان


* ) ارزیابی املاک و تهیه ترازنامه مالی مهاجرت ، اقامت دائم و سرمایه گذاری جهت ارائه به سفارتخانه های کانادا ، استرالیا و آمریکا ... به زبان انگلیسی با اخذ تاییدیه های کانون کارشناسان رسمی دادگستری و وزارت خارجه و قوه قضائیه
 
 
* ) ارزیابی و ارائه گزارش کارشناسی در خصوص املاک و دارائیهای متقاضیان گشایش اعتبارات اسنادی (LC) در بازرگانی و تجارت بین المللی ، واردات و صادرات ، ترهین ، وثیقه املاک جهت اخذ اعتبار از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

* ) نقشه‌برداری ، مساحی و تعیین حدود و تعیین موقعیت
* ) تعیین حقوق کسب و پیشه و تجارت و سرقفلی
* ) رسیدگی به مقادیر کار و صورت وضعیت ساختمان
* ) تطبیق نقشه‌های ساختمانی با وضعیت محل و بنا
* ) رسیدگی به موارد اختلاف بین کارفرمایان و پیمانکاران و مشاورین
* ) رسیدگی و بررسی صورت وضعیت پیمانها و برآورد پروژه های عمرانی
* ) مطالعه پرونده ثبتی و پیاده نمودن پلاک مورد نظر و تشخیص حدود
* ) تشخیص حدود ثبتی و ارائه نظر در مورد اختلافات ثبتی و تفکیک و افراز املاک
* ) نقشه‌برداری و پیاده کردن محدوده املاک بر روی نقشه‌هوائی
* ) تهیه نقشه برای املاک فاقد طول و ابعاد جهت ارائه به دفاتر شهرداریها
* ) بررسی و تعیین میزان خسارت و علت خسارت و قدمت املاک
* ) برآورد هزینه های اجرا و تعیین و تعدیل اجاره بهاء

 

******************************
سید مهرداد جوادی
کارشناس رسمی دادگستری
exp-co1