کانون کارشناسان رسمی دادگستری رشته کارشناسی ابنیه و آثار باستانی
موضوع پر اهمیت در امر ارجاع کار به کارشناس، در ابتدا سابقه، تجربه، شناخت و آشنایی به حوزه تخصصی کارشناس است، چون کارشناس رسمی دادگستری ابنیه و آثار باستانی برای ورود به این حوزه حداقل باید دارای لیسانس یا مدرک کارشناسی رشته دانشگاهی مرتبط مانند مهندسی عمران یا معماری را دارا باشد ولی برخی از کارشناسان دارای مدارک تحصیلی فوق لیسانس و دکتری یا دارای مدارک دورههای تخصصی دیگری نیز هستند، که در دفترچه یا عناوین صلاحیتهای کارشناسی منعکس نمیگردد لذا ضرورت دارد قبل از رجوع به کارشناس در امور تخصصی یا ویژه ضمن تحقیق در این رابطه از تسلط وی به آن امر مطلع شوید، میتوانید در این خصوص نیز از خدمات این دفتر به صورت تلفنی یا کتبی استفاده نمایید.
کارشناس رسمی دادگستری ابنیه و آثار باستانی کیست؟
کارشناسان رسمی دادگستری در رشته ابنیه و آثار باستانی شخص متخصصی است که با دارا بودن دانشنامه یا مدارک تحصیلی یا مدارج تجربی یا سابقه کار اقدام به شرکت در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری رشته ابنیه و آثار باستانی که توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به طور سالیانه برگزار میشود شرکت نموده و پس از قبولی و گذراندن دوره کارآموزی و اتیان سوگند، پروانه کارشناسی رسمی ابنیه و آثار باستانی را دریافت نموده و در چارچوب رشته قبولی و صلاحیتها احراز شده خدمات کارشناسی به محاکم یا سازمانها و ارگانها و شرکتهای خصوصی یا دولتی ارائه مینماید. از موضوع کارشناسی "تشریح و اعلام وضعیت بناهای ارزشمند تاریخی و باستانی و فرهنگی" به عنوان مهمترین صلاحیت رشته ابنیه و آثار باستانی که بیشترین ارجاع به کارشناس دارد، میتوان نام برد.
بطور خلاصه: کارشناس رسمی دادگستری ابنیه و آثار باستانی بر اساس پروانه کارشناسی وظیفه ارزیابی و اعلام وضعیت بناهای ارزشمند تاریخی و باستانی و فرهنگی را برعهده دارد
· کارشناسان رسمی دادگستری در رشته ابنیه و آثار باستانی در چه موضوعاتی اظهار نظر میکنند؟
اصلی ترین حوزه های تخصصی کارشناس ابنیه و آثار باستانی موارد زیر است:
o تشریح و اعلام وضعیت بناهای ارزشمند تاریخی و باستانی و فرهنگی
حقالزحمه کارشناس ارزیاب اثر تاریخی چطور محاسبه میشود؟
دستمزد کارشناس بر اساس تعرفه دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری محاسبه و پرداخت میشود، این مبالغ در تمام کشور یکسان بوده و فقط با توجه به تبصرههای تعرفه، برخی مقادیر به آن افزوده میشود. ماده ۱۱ تعرفه جهت تعیین دستمزد ارزیابی است و با توجه به اینکه این بخش بندهای متعددی دارد، میتوانید با استفاده از محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری ، مقادیر را تعیین نمایید.
معرفی کارشناسان رسمی دادگستری رشته ابنیه و آثار باستانی
در جدول زیر لیست مشخصات کارشناسان رسمی دادگستری رشته ابنیه و آثار باستانی به تفکیک رشته و استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهارمحال بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، هرمزگان، همدان و یزد در جداول زیر آمده است. لازم بذکر است لیست منتشر شده، به احتمال زیاد کامل نیست و بر اساس جدول منتشره توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری استانهای ذکر شده در فوق در حال تکمیل و بروزرسانی جداول هستیم. در صورتی که کارشناس رسمی دادگستری ابنیه و آثار باستانی هستید و علاقمند به همکاری با این گروه هستید، فرم صفحه همکاری را تکمیل و ارسال فرمائید.
کارشناسان همکار این دفتر متشکل از اعضاء کانون کارشناسان رسمی دادگستری، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه و ماده 27 سازمان نظام مهندسی و کارشناسان تجربی رشته ابنیه و آثار باستانی میباشند.
برای آشنایی با گروه کارشناسان رسمی دادگستری در رشته ابنیه و آثار باستانی، میتوانید با کلیک روی لینک تصویر و یا با استفاده از منوی سایت خدمات این دفتر را ملاحظه فرمایید.
همچنین برای اطلاع از با جزئیات فعالیتها و شرح کامل صلاحیتهای کارشناسان رسمی دادگستری ابنیه و آثار باستانی، میتوانید صفحه صلاحیتها و توضیحات را ملاحظه فرمائید.
جهت دریافت خدمات کارشناسی با شماره تماس های مندرج در این سایت تماس حاصل فرمائید. یا مشاوره تخصصی در موضوعات مرتبط با رشته کارشناسی ابنیه و آثار باستانی که در مطالب این سایت درج شده است، ابتدا با مطالعه صفحه مشاوره و اطلاع از زمان و هزینه مشاوره و نحوه تعیین وقت، اقدام به پرداخت هزینه در صفحه پرداخت نموده و پس از ارسال فیش، شماره تماس و زمان تعیین شده از طریق پیامک به شما اطلاع داده خواهد شد.