اسامی کارشناسان رسمی دادگستری رشته فیلم سازی، عکاسی و امور سینماییکانون کارشناسان رسمی دادگستری رشته کارشناسی هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی

موضوع پر اهمیت در امر ارجاع کار به کارشناس، در ابتدا سابقه، تجربه، شناخت و آشنایی به حوزه تخصصی کارشناس است، چون کارشناس رسمی دادگستری هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی برای ورود به این حوزه حداقل باید دارای لیسانس یا مدرک کارشناسی مرتبط مانند هنر یا سینما را دارا باشد ولی برخی از کارشناسان دارای مدارک تحصیلی فوق لیسانس و دکتری یا دارای مدارک دوره‌های تخصصی دیگری نیز هستند، که در دفترچه یا عناوین صلاحیت‌های کارشناسی منعکس نمی‌گردد لذا ضرورت دارد قبل از رجوع به کارشناس در امور تخصصی یا ویژه ضمن تحقیق در این رابطه از تسلط وی به آن امر مطلع شوید، میتوانید در این خصوص نیز از خدمات این دفتر به صورت تلفنی یا کتبی استفاده نمایید.

 

کارشناس رسمی دادگستری هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی کیست؟

کارشناسان رسمی دادگستری در رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی شخص متخصصی است که با دارا بودن دانشنامه یا مدارک تحصیلی یا مدارج تجربی یا سابقه کار اقدام به شرکت در آزمون کارشناسی رسمی دادگستری رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی که توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به طور سالیانه برگزار می‌شود شرکت نموده و پس از قبولی و گذراندن دوره کارآموزی و اتیان سوگند، پروانه کارشناسی رسمی هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی را دریافت نموده و در چارچوب رشته قبولی و صلاحیت‌ها احراز شده خدمات کارشناسی به محاکم یا سازمان‌ها و ارگان‌ها و شرکت‌های خصوصی یا دولتی ارائه می‌نماید. از موضوع کارشناسی  "ارزیابی دوربین‌ فیلمبرداری، عكاسی، تجهیزات تدوین، صدا، آتلیه، لابراتور، دوربین مدار بسته" به عنوان مهم‌ترین صلاحیت رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی که بیشترین ارجاع به کارشناس دارد، می‌توان نام برد.

بطور خلاصه: کارشناس رسمی دادگستری نمایش، سینما، عکاسی براساس پروانه کارشناسی وظیفه ارزیابی دوربین‌ فیلمبرداری، عكاسی، لوازم تدوین، صدا، لابراتور، مدار بسته را برعهده دارد

 

·         کارشناسان رسمی دادگستری در رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی در چه موضوعاتی اظهار نظر می‌کنند؟

اصلی ترین حوزه های تخصصی کارشناس هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی موارد زیر است:

o        ارزیابی دوربین‌های عكاسی آنالوگ و دیجیتال و تجهیزات و لوازم مربوط.

o        ارزیابی فیلمهای عكاسی و تجهیزات آتلیه و لابراتورهای ظهور و چاپ و تصاویر دوربین‌های مدار بسته و تعیین میزان خسارت وارده به آنها.

o        ارزیابی دستگاه‌های فیلمبرداری، تصویربرداری، تدوین، صدا، لابراتور و پخش و نمایش(اعم از سینمایی و ویدوئی، دیجیتال، تلویزیونی) و تعیین میزان خسارت وارده به آنها

o        کارشناسی بررسی ارزیابی کیفی و ارزیابی و تعیین خسارت فیلمهای سینمایی و تلویزیونی(اعم از بلند مدت، كوتاه مدت، مستند، پویا نمایی، تبلیغاتی)

o        کارشناسی بررسی و ارائه گزارش رسیدگی به اختلاف‌های مربوط به دست‌اندركاران تولید آثار سینمایی و تلویزیونی و دیگر عوامل تولید اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی در امور تخصصی مربوط

o        رسیدگی و کارشناسی شناخت کاربرد و تعیین زمان و مكان تهیه و تولید و پخش انواع آثار تولید شده یا فن‌‌آوری‌های هنری تصویری و نمایشی (لوكیشن)

o        کارشناسی بررسی ارزیابی کیفی و ارزیابی و تعیین خسارت نمایشهای صحنه ای و تلویزیونی (تله تئاتر)

o        کارشناسی بررسی ارزیابی کیفی و ارزیابی فیلمهای سینمائی و تلویزیونی (تله فیلم)

o        کارشناسی شناخت کاربرد و شناخت انواع سبک‌های ادبی و هنری در فیلم نامه و نمایش نامه نویسی

o        کارشناسی بررسی ارزیابی کیفی و کارشناسی شناخت کاربرد تقلید، تحریف، سرقت، كپی برداری آثار هنری در امور تخصصی مربوط

 

حق‌الزحمه کارشناس ارزیاب دوربین چطور محاسبه می‌شود؟

دستمزد کارشناس بر اساس تعرفه دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری محاسبه و پرداخت می‌شود، این مبالغ در تمام کشور یکسان بوده و فقط با توجه به تبصره‌های تعرفه، برخی مقادیر به آن افزوده می‌شود. ماده ۱۱ تعرفه جهت تعیین دستمزد ارزیابی است و با توجه به اینکه این بخش بندهای متعددی دارد، می‌توانید با استفاده از محاسبه آنلاین دستمزد کارشناسان رسمی دادگستری ، مقادیر را تعیین نمایید.

معرفی کارشناسان رسمی دادگستری رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی

در جدول زیر لیست مشخصات کارشناسان رسمی دادگستری رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی به تفکیک رشته و استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، بوشهر، تهران، چهارمحال بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قزوین، قم، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، گلستان، گیلان، لرستان، مازندران، هرمزگان، همدان و یزد در جداول زیر آمده است. لازم بذکر است لیست منتشر شده، به احتمال زیاد کامل نیست و بر اساس جدول منتشره توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان‌های ذکر شده در فوق در حال تکمیل و بروزرسانی جداول هستیم. در صورتی که کارشناس رسمی دادگستری هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی هستید و علاقمند به همکاری با این گروه هستید، فرم صفحه همکاری را تکمیل و ارسال فرمائید.

کارشناسان همکار این دفتر متشکل از اعضاء کانون کارشناسان رسمی دادگستری، مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه و ماده 27 سازمان نظام مهندسی و کارشناسان تجربی رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی می‌باشند.

برای آشنایی با گروه کارشناسان رسمی دادگستری در رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی، می‌توانید با کلیک روی لینک تصویر و یا با استفاده از منوی سایت خدمات این دفتر را ملاحظه فرمایید.

همچنین برای اطلاع از با جزئیات فعالیت‌‌ها و شرح کامل صلاحیت‌های کارشناسان رسمی دادگستری هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی، می‌توانید صفحه صلاحیت‌ها و توضیحات را ملاحظه فرمائید.

جهت دریافت خدمات کارشناسی با شماره تماس های مندرج در این سایت تماس حاصل فرمائید. یا مشاوره تخصصی در موضوعات مرتبط با رشته کارشناسی هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی که در مطالب این سایت درج شده است، ابتدا با مطالعه صفحه مشاوره و اطلاع از زمان و هزینه مشاوره و نحوه تعیین وقت، اقدام به پرداخت هزینه در صفحه پرداخت نموده و پس از ارسال فیش، شماره تماس و زمان تعیین شده از طریق پیامک به شما اطلاع داده خواهد شد.

 

لیست نام و نام خانوادگی و نشانی و مشخصات اعضای

کانون کارشناسان رسمی دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه

کارشناس رسمی دادگستری رشته هنرهای نمایشی، امور سینمائی و عکاسی