کارشناس رسمی دادگستری

نظر کارشناس رسمی دادگستری خبرنگاری و روزنامه نگاری در خصوص ایجاد پایگاه اطلاع رسانی و خبرگزاری

پایگاه های اطلاع رسانی و خبرگزاریی ها نقش مهمی در شکل دهی افکار عمومی و ایجاد آگاهی دارند. معمولا دولت، اشخاص حقوقی و حقیقی برای اینکه بتواند نظرات خود را به سرعت در اختیار مردم بگذارد، راه ارتباطی بهتر از ایجاد پایگاه اطلاع رسانی نخواهد داشت. در مورد ایجاد و شیوه کار این خبرگزاری ها کارشناس رسمی دادگستری خبرنگاری و روزنامه نگاری اظهار نظر می کند.
فناوری دیجیتال ما را وارد زیست جهانی دگر کرده است. در این زیست جهان اطلاعات نقش بسیار مهمی ایفا می کنند. همه افراد جامعه نیازمند اطلاعات هستند و افراد ذی نفع می توانند از طریق ایجاد خبرگزاری ها مخاطبانی برای خود پیدا کنند. بنابراین کنترل اطلاعات و اطلاع رسانی به مثابه ابزاری بسیار مهم برای نفوذ در جامعه است.
اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند خبرگزاری های خاص خود را داشته باشند. ایجاد این خبرگزاری ها نیازمند اخذ مجوز رسمی است. متاسفانه برخی چون از رویه اخذ مجوز و یا مسائل بعد از آن آگاهی ندارند، هزینه زیادی را متحمل می شوند و بعد از مدتی از پیشنهاد خود صرف نظر می کنند.
بنابراین متقاضیان بای به نکاتی که کارشناس دادگستری خبرنگاری و روزنامه نگاری در خصوص ایجاد پایگاه اطلاع رسانی دارد، دقت کافی کند.
تمامی اطلاعات و مدارک مورد نیاز جهت ایجاد پایگاه اطلاع رسانی و خبرگزاری را می توانید در فرم درخواست آن مشاهده کنید اما چندین نکته در این فرم ها مورد تاکید کارشناس رسمی خبرنگاری و روزنامه نگاری است. نکته اول هزینه های مالی ایجاد و اداره پایگاه خبری است. مسئولین متقاضی باید تمکن مالی لازم برای ایجاد و اداره سایت خود را داشته باشد چرا که به اعتباری قید شده است، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمک چندانی صاحبان رسانه ها نخواهد کرد.
نکته مهم دیگر در تبصر 5 ماده 9 قانون مطبوعات نهفته است که بر اساس آن، افرادی که در رژیم گذشته بین سال های 42 تا 57 در حکومت سابق فعالیت می کردند از ایجاد پایگاه اطلاع رسانی و خبرگزاری محروم هستند.
اما نکات دیگری که مود تاکید کارشناس خبرنگاری و روزنامه نگاری است، مربوط به فرآیند طراحی سایت است. اولین مسئله امنیت است. فضای مجازی به شدت نا امن است. بنابراین مسئولین فضای مجازی باید امنیت ویژه ای برای دسترسی به سایتشان توسط هکرها اتخاذ کنند.
دیگر آنکه پیشنهاد می شود از افراد با تجربه برای شروع کار حتما استفاده کنید تا در ابتدای کارتان با مشکلات این حوزه رو به رو نشوید. در انتخاب کارکنان و همکارانتان نیز دقت کنید چرا که ممکن است همواره نتوانید به انها نظارت کنید بنابراین نیازمند افراد مطمئنی هستید.
آشنا به قوانین مطبوعات بودن، شناسایی چالش های این کار، داشتن سابقه کار و بسیاری از موارد دیگر که به برخی از آنها اشاره شد، نکاتی هستند که در ایجاد پایگاه اطلاع رسانی مورد نیاز متقاضیان است.
این حوزه جای چندانی برای اشتباه باقی نمی گذارد، اولین اشتباه ممکن است نتایج ناگواری داشته باشد و علاوه بر لغو مجوز افراد را درگیر فرآیند های قضائی کند.